Ring “Själ i hjärtat”/Колечко”Душа в сердце”

Detta smycke symboliserar och inspirerar till att alltid lyssna på sitt hjärta och bli vägledd av sin egen själ. Att älska sig, lyssna på sitt inre och låta vägledas av det inre. Smycken är skapad med kärlek och en önskan att göra människor gladare, lyckligare och finare. Kan tillverkas i lemon-gul, mörkare grön, ljus blå eller blå färg.
Pris 2000 sek.

Украшение на Шею “Душа в сердце” 💚 Серебро и емаль.
Это украшение символизирует всегда слушать свое сердце и позволить своей душе идти своим путём. Любить себя, слушать свой внутренний голос и довериться своему внутреннему зову. Создано с любовью и желанием чтобы люди были радостнее, счастливее и красивее. Цена 2000 sek 🇸🇪 Выполняю на заказ☎️WhatsApp /Viber +4673-4880-890

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *