References

Det är många som går med öppna ögon utan att se eller upptäcka något.Sedan är det några som går samma väg och upplever något nytt ellerspännande. Jag tror att det är de sistnämnda som också kan skapa och tillverka nya saker.Jag hade möjligheten att se några bilder av flickor som dansar samba med färgglada dräkter. En av flickorna var Marina som själv hadegjort sin dräkt, även skor hade hon dekorerat.Marina älskar samba och hon älskar sy. Hon kan göra nya saker av gamla. Därtill älskar hon att måla, göra smycken och bestick av silver och guldsamt kombinerar metall med olika stenar.Hennes tavla “Secretary bird” har vi i vårt vardagsrum och den lyser ljus i mörka tider.Marina har stor intresse och kunskap när det gäller metall och stenar hon arbetar med. När man tittar på hennes smycken upplever man genastatt hon inspireras av naturen. Skogen och havet kan ge mycket att uppleva när man går med öppna ögon. Det gör Marina.  Hon har hittat sin egen och fin stil,det är bara att fortsätta.
Marjätta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *